Wilt u uw interventie indienen bij de Erkenningscommissie en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het invullen van het werkblad? Dan is deze workshop van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu iets voor u.

Wat is de inhoud van de Workshop interventie beschrijven?

We bespreken het Werkblad beschrijving interventie. Tijdens de workshop komen alle zes onderdelen van het Werkblad aan bod. Per onderdeel bespreken we de aandachtspunten voor de commissie en u leert aan de hand van oefeningen de informatie over uw interventie voldoende concreet te beschrijven.
Vooraf aan de workshop maakt u zelf een conceptbeschrijving van de interventie. Tijdens de workshop bespreken we deze en krijgt u advies van het RIVM en de medecursisten.

De workshop is alleen bedoeld voor eigenaren die gaan schrijven voor de niveaus Goed onderbouwd en Effectiviteit (van eerste t/m sterke aanwijzingen voor effectiviteit). De workshop duurt anderhalf dagdeel en is gratis (inclusief lunch).

Aanmelden

De eerstvolgende workshop in het voorjaar is al vol. Wilt u ook een workshop volgen? U kunt uw belangstelling hiervoor doorgeven via erkenning@rivm.nl. Geef dan ook door met welke interventie u het erkenningstraject in wilt gaan. We zetten uw naam op de lijst voor de volgende workshop. Deze is vermoedelijk in het najaar van 2020.