U wilt uw interventie indienen bij de Erkenningscommissie en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het invullen van het werkblad? Dan is deze workshop van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu iets voor u.

Wat is de inhoud van de workshop?

We bespreken het werkblad interventiebeschrijving. Tijdens de workshop komen alle zes onderdelen van het werkblad aan bod. Per onderdeel bespreken we de aandachtspunten voor de commissie en u leert aan de hand van oefeningen de informatie over uw interventie voldoende concreet te beschrijven.
Voorafgaand aan de workshop maakt u zelf een concept-interventiebeschrijving. Tijdens de workshop bespreken we deze en krijgt u advies van het RIVM en de medecursisten.

De workshop is alleen bedoeld voor eigenaren die gaan schrijven voor de niveaus Goed onderbouwd en Effectief (van eerste, goede tot sterke aanwijzingen). De workshop duurt een dagdeel en is gratis.

Aanmelden

Wilt u de workshop volgen? Laat ons dat weten via erkenning@rivm.nl. Geef dan ook door met welke interventie u het erkenningstraject in wilt gaan. We zetten uw naam op de lijst voor de eerstvolgende workshop. Mogelijk wordt dit een e-learning.

E-learning

Het RIVM ontwikkelt de online workshop interventie beschrijven door tot een e-learning. Mail naar erkenning@rivm.nl als u op de hoogte wilt blijven wanneer de e-learning beschikbaar is.