U bent hier

Interventies alcohol

Bij elk thema van de handreiking Gezonde Gemeente hoort een interventieoverzicht. Ook voor het thema ‘alcohol' bestaat een overzicht van aanbevolen en goed beschreven interventies.

Ga direct naar het Interventieoverzicht Alcohol

Interventies lage SES

Ga voor goed beschreven en erkende interventies voor doelgroepen met een lage sociaal economische status naar het interventieoverzicht Erkende Interventies. Naast leefstijl interventies vindt u ook interventies op het gebied van opvoeding, weerbaarheid en sociale competenties.

Alcohol interventies op school

Via onderstaande interventieoverzichten voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs kunt u alcohol interventies voor op school selecteren:

Altijd up-to-date overzicht

Het interventieoverzicht op loketgezondleven.nl wordt voor elke zoekopdracht opnieuw samengesteld, zodat u altijd een up-to-date overzicht heeft. In het interventieverzicht vindt u actuele leefstijlinterventies die in Nederland beschikbaar zijn. De Interventiedatabase Gezond en Actief Leven is een initiatief van Kenniscentrum Sport en RIVM Centrum Gezond Leven (CGL) in samenwerking met het Trimbos-instituut. De interventies uit deze gezamenlijke database van RIVM Centrum Gezond Leven en Kenniscentrum Sport vindt u via Loketgezondleven.nl, Gezondeschool.nl en de sites van Kenniscentrum Sport.

Meer informatie

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer