U bent hier

Interventiedatabase Gezond en Actief Leven

In de Interventiedatabase Gezond en Actief Leven vindt u actuele leefstijlinterventies die in Nederland beschikbaar zijn.

De Interventiedatabase Gezond en Actief Leven is een gezamenlijk initiatief van Kenniscentrum Sport en RIVM Centrum Gezond Leven (CGL) in samenwerking met Trimbos-instituut. De Interventiedatabase van CGL is in zijn geheel opgegaan in de gezamenlijke interventiedatabase.

Zoeken in de Interventiedatabase

U kunt naar leefstijlinterventies zoeken op diverse criteria zoals doelgroep, setting of thema. Bij iedere interventie staat een toelichting en informatie om contact te leggen met de aanbieder. Wij bieden ook kant en klare interventieoverzichten met beoordeelde interventies op thema en setting.

U vindt meer informatie over het kiezen van interventies en activiteiten in de Handreiking Gezonde Wijk.

Invoeren in Interventiedatabase Gezond en Actief Leven

Actualisatie

Wanneer een interventie een jaar ongewijzigd staat in de Interventiedatabase wordt automatisch een verzoek verstuurd naar de eigenaar om te checken of de interventie nog wordt uitgevoerd en of de (contact)gegevens nog correct zijn. Als eigenaar ontvangt u voor iedere interventie een herinneringsmail. Niet geactualiseerde interventies worden na vier maanden na het verzoek automatisch gearchiveerd.

Wilt u nu alvast uw interventies controleren en updaten? Ga dan naar www.interventiedatabase.nl en log in.

Is uw interventie onbedoeld gearchiveerd?

Is uw interventie niet meer zichtbaar op loketgezondleven.nl? Hebt u geen tijd gehad om uw interventies te actualiseren of is iets niet goed gegaan?  Neem contact op met Centrum Gezond Leven, centrumgezondleven@rivm.nl. Wij zetten de gearchiveerde interventies voor u terug.

 

Hulp nodig?

Voor hulp of informatie over de interventiedatabase Gezond en Actief Leven kunt u de helpdesk bellen (030) 274 47 92 of mailen centrumgezondleven@rivm.nl.

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer