U bent hier

Kennisfestival Gezond Leven

Weet u nog hoe gezondheidsbevordering er vorig decennium uit zag? En wilt u vooral voorbereid zijn op de belangrijke ontwikkelingen voor de komende 10 jaar? Kom voor kennis, praktische tools en ontmoeting naar het Kennisfestival van RIVM Gezond Leven!

Op het Kennisfestival verruimen inspirerende sprekers je blik, zetten de gesprekken aan de dialoogtafels je op scherp en ga je direct aan de slag met kennis die wérkt! Een unieke gelegenheid om de nieuwste inzichten op te doen over actuele thema’s, zoals:

  • preventieactiviteiten opzetten met de zorgverzekeraar;
  • het implementeren van een gecombineerde leefstijlinterventie;
  • dé condities voor effectieve samenwerking in een netwerk;
  • een gezonde leefomgeving stimuleren;
  • ouderen ondersteunen bij lang en gezond thuis wonen;
  • de nieuwste tools voor een integrale gezonde wijkaanpak.

Deel ervaringen, doe nieuwe inzichten op en ga naar huis met voeding voor de komende 10 jaar!

Waar en wanneer?

We organiseren het Kennisfestival op drie locaties verspreid door het land, zodat u keuze hebt uit de meest geschikte datum en locatie. De eerste bijeenkomst vindt plaats op

Datum: donderdag 22 november 2018
Tijd: 9.30 – 16.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 in Zwolle

De tweede en derde bijeenkomst vinden in maart plaats in Eindhoven en Utrecht. De data en locatie maken we binnenkort bekend.

Voor wie?

Voor iedereen die binnen een gemeente of GGD werkzaam is op het gebied van gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid.
In september vindt u hier meer informatie over het programma en aanmelden.

RIVM zet zich al 10 jaar actief in voor Gezond Leven in Nederland én over de landsgrenzen heen. Samen met partners werken we aan een gezonde leefstijl en een gezonde leefomgeving. Dit doen we door professionals uit verschillende domeinen te verbinden en wetenschappelijke inzichten te combineren met kennis uit de praktijk. RIVM Gezond Leven staat voor kennis die werkt: nu en in de toekomst! 

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer