U bent hier

Gebruikerspanel Preventie in de Buurt

Wordt u panellid?

Werkt u aan preventie met of vanuit de huisartsenpraktijk en wilt u zich inzetten voor het gebruikerspanel van Preventie in de Buurt? Dan zoeken we u! CGL en NHG komen graag in contact met medewerkers van huisartsenpraktijken of uit de publieke gezondheid. 

Preventie in de Buurt neemt uw lokale kennis, expertise en vraagstukken graag mee. Want als praktijkprofessionals meedenken, kunnen we zorgen dat de kennis en producten goed aansluiten bij de wensen uit de praktijk.

De gebruikersgroep bestaat uit professionals die werken bij onder andere een GGD, ROS, gemeente, huisartsenpraktijk (huisartsen en praktijkondersteuners) of sociaal wijkteam. Deelnemers denken mee hoe we de samenwerking aan gezondheid en leefstijl in de wijk verder kunnen brengen. De afstemming verloopt deels digitaal en in een periode van anderhalf jaar ontmoeten we elkaar circa vijf keer (op een centrale locatie in het land).

Belangstelling?

Hebt u interesse of wilt u eerst meer weten? Laat het ons snel weten! We zien uit naar uw bericht. Mail of bel Hanneke Monden (hanneke.monden@rivm.nl / 030-274 21 29).  

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer