U bent hier

Verankeren van het gezondheidsbeleid Gezond Werk

Gebruik de resultaten en inzichten die verkregen zijn in de evaluatie om verbeteringen aan te brengen in het gezondheidsbeleid, in de doelstellingen of in de uitvoering van het gezondheidsprogramma.

Vervolgstappen

Wanneer u de resultaten met betrokkenen en directie bespreekt, besteedt dan ook aandacht aan de stappen die nodig zijn om vervolg te geven aan de conclusies en aanbevelingen van de evaluatie. Laat ook zien waar deze vervolgstappen aan kunnen bijdragen of goed bij passen, bijvoorbeeld bij: ambities, bestaande plannen, imago of werknemerstevredenheid. Houd voor deze bespreking rekening met de planning van management en beleid, wanneer er keuzes worden gemaakt over prioriteiten en begrotingen.

Verankering van de uitkomsten

  • Bespreek met de directie de stappen die nodig zijn om vervolg te geven aan de conclusies en aanbevelingen van de evaluatie.
  • Houd voor deze bespreking rekening met de planning van het management wanneer er keuzes worden gemaakt over prioriteiten en begrotingen.
  • Vier successen met alle betrokkenen, laat ze delen in het resultaat; dit zorgt voor een grotere betrokkenheid en draagvlak voor vervolg.

Ook gevonden

Afdrukken:

Via printer