Gezondheidsbevordering met kennis die werkt

Als beleidsmaker bij een gemeente, of professional bij een GGDGemeentelijke/gewestelijke gezondheidsdienst, in de wijk, op school of bij een kinderopvangorganisatie bent u op zoek naar oplossingen met een blijvend resultaat. Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu helpt u om lokaal gezondheidsbeleid integraal aan te pakken met kennis die werkt. Uw vraag staat centraal. Het is belangrijk dat u effectief aan de slag kunt in uw gemeente of wijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor ondersteuning toegesneden op uw lokale situatie. Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunnen bieden, zoals advies op maat, workshops werksessies, kennis over erkende interventies of specifieke kennis en cijfers rond leefstijlthema’s.

Advies op maat voor uw gemeente?

Met onze advies op maat-trajecten helpen we gemeenten en GGDGemeentelijke/gewestelijke gezondheidsdienst’en graag op weg met lokale gezondheidsvraagstukken. Lees meer over de mogelijkheden en hoe u zich kunt aanmelden.

Scholing en netwerkbijeenkomsten

Op drie locaties in het land organiseerden we het Kennisfestival Gezond Leven. Het Kennisfestival was voor iedereen die binnen een gemeente of GGDGemeentelijke/gewestelijke gezondheidsdienst werkzaam is op het gebied van gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Kijk voor een mooie terugblik op de pagina's met de locaties Zwolle,  Eindhoven en Gouda

Team Gezond Leven

Teamfoto RIVM afdeling Gezond Leven

De activiteiten van RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven zijn ondergebracht in diverse programma's.  In dit onderdeel vindt u meer informatie over deze programma's en de contactpersonen.

Uitgelicht

Bekijk e-magazine

E-magazine Gezond Leven

Bekijk de evaluatie

Evaluatie Gezond Leven

Publicaties

E-magazines, artikelen en rapporten van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven.

Contact

Adres- en contactgegevens van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven.