Gezondheidsbevordering met kennis die werkt

Met onze partners versterken we de samenhang en effectiviteit van lokale gezondheidsbevordering. De vraag van professionals staat centraal, het gezamenlijke doel is gezondheidswinst bij burgers. In dit onderdeel vindt u onder meer onze activiteiten voor ondersteuning van professionals in de gezondheidsbevordering. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan advies op maat-trajecten voor integraal werken aan gezondheid en welzijn in de gemeente of wijk.

Aangeboden advies op maat-trajecten

Met onze advies op maat-trajecten helpen we u op weg met uw gezondheidsvraagstuk. Informatie en voorbeelden van de trajecten en een aanvraagformulier vindt u in dit onderdeel.

Kennisfestival Gezond Leven

Op drie locaties in het land organiseerden we het Kennisfestival Gezond Leven. Het Kennisfestival was voor iedereen die binnen een gemeente of GGDGemeentelijke/gewestelijke gezondheidsdienst werkzaam is op het gebied van gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Kijk voor een mooie terugblik op de pagina's met de locaties Zwolle,  Eindhoven en Gouda

Programma's Gezond Leven

Teamfoto RIVM afdeling Gezond Leven

De activiteiten van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven zijn ondergebracht in diverse programma's.  In dit onderdeel vindt u meer informatie over deze programma's en de contactpersonen.

Uitgelicht

BOP-prijs 2019

Annete Straver, Gemeente Rotterdam

Winnares BOP-prijs 2019

Kennisfestivals Gezond Leven

Deelnemers aan de workshop tijdens het kennisfestival Eindhoven

Terugblik Kennisfestivals

Publicaties

E-magazines, artikelen en rapporten van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven.

Contact

Adres- en contactgegevens van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu afdeling Gezond Leven.