Leefstijlinterventies

Op dit deel van Loketgezondleven.nl vindt u informatie over het beoordelingstraject en overzichten van actuele en erkende leefstijlinterventies.

Interventieoverzichten

Op zoek naar erkende interventies voor bijvoorbeeld de aanpak van overgewicht of interventies voor in de wijk? Voor een aantal thema's, settings en doelgroepen zijn er interventieoverzichten.

 

Waarom een erkende interventie?

Als professional bij de GGD of gemeente gaat u het liefst aan de slag met een goede leefstijlinterventie die werkt. Ook als eigenaar van een interventie heeft u belang bij kwaliteit. Bij het erkenningstraject leest u meer over het doel en belang van een erkende interventie.

Erkende interventie aanpassen?

Wilt u maximale impact geven aan uw interventies? Maak dan gebruik van werkzame elementen. Dit zijn de onmisbare onderdelen die zorgen dat een interventie werkt. Bekijk de animatie ‘Laat staan wat werkt’ en zie hoe u een interventie kunt aanpassen met behoud van werkzame elementen.

Erkende interventies in beeld

In één oogopslag meer weten? Bekijk dan onze infographic. Of bekijk de film 'Laat erkende interventies voor je werken',  waarin GGD Gelderland Zuid en GGD regio Utrecht u laten zien hoe zij een gezonde leefstijl bevorderen met erkende interventies.

Afdrukken:

Via printer