Tabel GLI aanbieders

Welke aanbieders van de gecombineerde leefstijlinterventie die een licentie hebben voor een van de erkende GLI Gecombineerde Leefstijlinterventie (Gecombineerde Leefstijlinterventie)-programma’s vindt u in uw gemeente? Zoek deze op met behulp van de onderstaande tabel. U vindt daarin hun contactgegevens en het programma wat ze aanbieden.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Voor specifieke informatie over de beschikbaarheid van een GLI in uw gemeente kunt u het beste contact opnemen met een aanbieder. De contactgegevens vindt u in de kaart en in de tabel hieronder. 

Vragen over uw informatie in de tabel?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Mogelijk vindt u daar het antwoord op uw vraag. Neem contact op met gezondleven@rivm.nl als dat niet het geval is.

Let op! Deze tabel is ontwikkeld op basis van de gegevens die beschikbaar zijn bij de interventie eigenaren van de erkende programma’s.  
Elk kwartaal is er een nieuwe update van de kaart en tabel.
 
Peildatum van deze tabel is 12 januari 2024.

Disclaimer

Aan de tabel kunnen geen rechten worden ontleend. Uitvoerders die een licentie hebben aangeschaft na de peildatum van deze tabel worden pas bij een volgende update zichtbaar. Ook uitvoerders met een licentie die geen nieuwe groepen meer starten worden, indien gewenst, niet gepubliceerd in deze tabel.

Praktijken met een geregistreerde aanbieder

Naam Plaats Programma Adres Telefoonnummer Website Email