Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) helpt u met het indienen van uw interventie voor erkenning.  

Interventie indienen voor erkenning 

Wilt u een kwaliteitsbeoordeling van uw interventie? Lees alles over hoe u een erkenning aanvraagt voor uw interventie bij het RIVM. 

E-learning Interventie beschrijven 

Uw interventie is toegelaten voor beoordeling bij het erkenningstraject? Gebruik dan de e-learning Interventie beschrijven van het RIVM en NJi Nederlands Jeugdinstituut (Nederlands Jeugdinstituut). Het resultaat is een goede interventiebeschrijving, klaar om in te dienen voor beoordeling.  

Ook als u (nog) niet gaat indienen kan de e-learning Interventie beschrijven interessant zijn voor u. U kunt de e-learning  zelfstandig (kosteloos) doorlopen om uw leefstijlinterventie goed te beschrijven. 

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag? Kijk ook eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen over het erkenningstraject.

Interventies actualiseren

Jaarlijks krijgt een interventie-eigenaar een herinneringsmail om te checken of de interventie nog in uitvoering is en of de (contact)gegevens nog correct zijn. Wilt u nu alvast uw interventies controleren en updaten? Ga dan naar Interventiedatabase.nl en log in.