Kaartje aanbod GLI

Welke aanbieders van de gecombineerde leefstijlinterventie die een licentie hebben voor een van de erkende GLI Gecombineerde Leefstijlinterventie (Gecombineerde Leefstijlinterventie)-programma’s vindt u in uw gemeente? Zoek deze op met behulp van de onderstaande kaart. U vindt daarin hun contactgegevens en het programma wat ze aanbieden.

Wilt u meer weten over een GLI in uw gemeente?

Voor specifieke informatie over de beschikbaarheid van een GLI in uw gemeente kunt u het beste contact opnemen met een aanbieder. De contactgegevens vindt u in de kaart en in de bijbehorende tabel

Vragen over uw informatie in de kaart?

Deze kaart is ontwikkeld op basis van de gegevens die beschikbaar zijn bij de interventie eigenaren van de erkende programma’s en wordt elk kwartaal geactualiseerd.

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Mogelijk vindt u daar het antwoord op uw vraag. Neem contact op met gezondleven@rivm.nl als dat niet het geval is.
Elk kwartaal is er een nieuwe update van de kaart en tabel. Peildatum is 12 januari 2024.

Disclaimer

Aan het kaartje kunnen geen rechten worden ontleend.  Uitvoerders die een licentie hebben aangeschaft na de peildatum van deze kaart worden pas bij een volgende update zichtbaar. Ook uitvoerders met een licentie die geen nieuwe groepen meer starten worden, indien gewenst, niet gepubliceerd op deze kaart.

Aanbod gecombineerde leefstijlinterventies