Gezonde Gemeente

De Handreiking Gezonde Gemeente biedt u informatie, tips en praktijkvoorbeelden om aan de slag te gaan met gezondheidsbevordering in wijk en gemeente.

Kom naar het Kennisfestival Gezond Leven!

Weet u nog hoe gezondheidsbevordering er vorig decennium uit zag? Wilt u voorbereid zijn op de ontwikkelingen voor de komende 10 jaar? Kom voor kennis, praktische tools en ontmoeting naar het Kennisfestival van RIVM Gezond Leven! Niet te missen voor iedereen die bij gemeente of GGD werkt aan gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Lees meer en meld u aan voor het festival op 28 maart in Gouda.

 

Leefstijl

Maakt u beleid of een aanpak gericht op een van de leefstijlthema's? Hier vindt u alle informatie handig bij elkaar over alcohol, depressie, drugs, overgewicht, seksuele (on-)gezondheid, sport & bewegen, tabak en valpreventie.

Themadossiers

Alle informatie over belangrijke of actuele thema's in een overzicht bij elkaar. Lees over een gezonde leefomgeving, het verbinden van preventie, zorg en welzijn, gezondheid van vluchtelingen en preventie en zorg voor de jeugd.

Afdrukken:

Via printer