Aanbod GLI in Nederland

Welke  geregistreerde aanbieders van de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI Gecombineerde Leefstijlinterventie ) vindt u in uw gemeente? Zoek deze op met behulp van de onderstaande kaart. 

Welke informatie vindt u? 

Van geregistreerde aanbieders vindt u de contactgegevens. Indien programma- en contractgegevens beschikbaar zijn, is ook zichtbaar welke van de erkende GLI-programma’s wordt aangeboden en met welke zorgverzekeraars de aanbieder een contract heeft afgesloten.

 Let op! Niet elke geregistreerde aanbieder op de kaart voert al daadwerkelijk een GLI uit. Daarvoor heeft de geregistreerde aanbieder namelijk zowel een licentie voor een erkend GLI-programma als een contract met een zorgverzekeraar nodig. 

Bent u op zoek naar meer informatie?

Voor specifieke informatie over de beschikbaarheid van een GLI in uw gemeente kunt u het beste contact opnemen met een aanbieder. De contactgegevens vindt u in de kaart en in de bijbehorende tabel

Vragen over uw informatie in de kaart en tabel?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Mogelijk vindt u daar het antwoord op uw vraag. Neem contact met ons op als dat niet het geval is.
Elk kwartaal is er een nieuwe update van de kaart en tabel. Peildatum is 30 september 2021.

Praktijken met een geregistreerde aanbieder

Bron:  ZorgwebAGB-register (versie 30 september 2021)